Acasă Mioritic Cosmina Păsărin: „Îmi doresc să ajung a doua Mihaela Rădulescu”

Cosmina Păsărin: „Îmi doresc să ajung a doua Mihaela Rădulescu”

45
0
DISTRIBUIȚI

Invitată în cadrul emisiunii „Conferinţă de presă”, de la Antena2, Cosmina Păsarin a vorbit despre obiectivele pe care şi le-a propus din punct de vedere profesional. Frumoasa brunetă a mărturisit că s-ar simţi implinită în momentul în care îi va călca pe urme Mihaelei Rădulescu, pe care o admiră foarte mult.

„Cand voi ajunge o a doua Mihaela Radulescu, o sa fiu implinita profesional. Pentru ca eu asta imi doresc, jur! Imi doresc sa fiu atat de puternica si sa demonstrez pe viitor ca pot”, a declarat frumoasa brunetă

Cosmina a dezvăluit şi motivele pentru care ii este frică să conducă o maşină: ‘Eu nu conduc, mi-e frica. Pentru ca tatal meu a murit in accident de masina si am o fobie, chiar e o fobie. Eu daca sunt cu cineva in masina incep: nu, nu, aici nu!mergi mai incet! Numai asa fac. Imi este atat de frica, incat nu as putea sa ma concentrez. Am obsesia asta si daca as stii sa conduc si as conduce, mi s-ar intampla ceva si ma vad cumva intr-un film de groaza: eu moarta intr-un accident de masina. Am zis ca mai bine nu mai conduc”, a spus Cosmina Pasarin.

Totodată, Cosmina a declarat că nu este atrasă de bărbaţii bogaţi care îşi petrec timpul în cafenelele din Dorobanţi, deoarece sunt neserioşi: „Bărbatul de când e el pe pământul ăsta, el încearcă. Niciodata nu am dat curs unor astfel de provocări şi nu am intrat în astfel de situaţii pentru că am o problemă cu gândirea bărbatului cu bani. El are impresia că te-a cumpărat din târg şi ca tu eşti proprietatea lui şi că tu trebuie să faci exact ce spune el, lucru care nu mi se pare normal. Bărbaţii care au bani sunt mai neserioşi”, a mai spus vedeta Antenei 2.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI