Acasă Mioritic Cosmina Pasarin – imaginea colectiei Butterfly by Laura Lazar

Cosmina Pasarin – imaginea colectiei Butterfly by Laura Lazar

36
0
DISTRIBUIȚI

Pentru ca hainele semnate de designerii romani sunt foarte in voga la ora actuala, Laura Lazar si-a propus sa creeze tinute accesibile pentru multe fashioniste din Romania. Designer-ul a mers din atelierul sau de creatie direct in fabrica, unde a realizat o serie de haine care vor putea fi cumparate incepand de vineri.

Imaginea colectiei Butterfly by Laura Lazar este Cosmina Pasarin, care a realizat un pictorial extrem de fresh si de colorat.

„Cred ca ma identific foarte mult cu stilul Laurei si cu imaginea pe care o promoveaza. Mi se potrivesc tinutele pe care ea le creeaza, pentru ca atat culorile, cat si modelele sunt foarte indraznete, perfecte pentru persoane extravagante,” a declarat Cosmina Pasarin.

Cat despre stilul sau personal, Cosmina merge pe ideea ca o haina trebuie sa fie confortabila. „Daca imi plac niste pantofi foarte mult, dar nu sunt foarte confortabili, nu sunt atat de nebuna incat sa ii cumpar si sa ma chinui sa merg pe ei,” spune vedeta.

„Eu prefer tinutele comode si cred ca asta este avantajul hainelor create de Laura. Tinutele ei sunt intotdeauna foarte comode, dar si extrem de sexy. Poti sa ai un spate gol la o rochie, dar rochia sa fie atat de bine croita, incat sa nu iti faci probleme ca se vede ce nu trebuie,” a adaugat Cosmina.

Cosmina Pasarin incurajeaza toate fashionistele sa cumpere haine made in Romania, pentru ca tinutele sunt foarte originale. „Eu sunt satula de obiectele vestimentare propuse de designerii straini, pe care pana la urma, chiar daca sunt foarte scumpe, toata lumea le are si le doreste. Cred ca e mult mai important sa ai un contact cu designer-ul de la care te imbraci,” a incheiat ea.

www.perfecte.ro

DISTRIBUIȚI