Acasă Mioritic Cornelia Catanga face sex in fiecare seara

Cornelia Catanga face sex in fiecare seara

43
1
DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Cornelia Catanga şi partenerul ei de viaţă Aurel Pădureanu nu se sfiesc să recunoască faptul că se iubesc precum doi adolescenţi şi că au o viaţă sexuală activă şi după 20 de ani de relaţie.

„Încă fac sex cu Pădureanu, aproape în fiecare seară. Nu este nimic rău în a face dragoste, dar îmi este cam ruşine de băiatul nostru, Alexandru, nu vreau să afle că mă laud cu aşa ceva. Sigur că şi el ştie ce înseamnă, însă este altceva să audă lucrurile astea de la părinţii lui”, a declarat Cantanga, pentru Click!

Cei doi nu au reuşit până acum să-şi oficializeze relaţia, amânând momentul de mai mulţi ani: „Mă mărit anul acesta, peste o lună, două. Nu ne-am apucat încă de pregătiri, pentru că nu o să facem petrecere mare. O să avem invitaţi doar câţiva prieteni apropiaţi. Nu mai suntem tineri ca să petrecem până-n zori”, a mai spus ea.

Cornelia şi Aurel s-au cunoscut în 1990, în Israel, în timpul unui turneu. A fost atracţie la prima vedere, iar Cornelia n-a ţinut cont că pe solist îl aşteaptau acasă nevasta şi copiii.

De dragul ei, Pădureanu a divorţat, iar de atunci cei doi formează o adevărată familie, chiar şi fără acte, având împreună un băiat în vârstă de 16 ani, Alexandru, care a moştenit talentul muzical al celebrilor săi părinţi.

DISTRIBUIȚI