Acasă Mioritic Corina s-a aruncat in gol de la etaj

Corina s-a aruncat in gol de la etaj

41
0
DISTRIBUIȚI

Dupa doi ani de concediu de maternitate, artista se intoarce pe scena cu un look senzational si un spectacol uluitor.

Corina si-a anuntat revenirea in muzica intr-un mod de-a dreptul rasunator. Artista a pus la cale un show senzational, pregatit din greu, timp de mai multe luni. Transformata in Dita Von Teese de Romania cu ajutorul stilistei Dana Budeanu, care a pus la punct un intreg concept, intitulat „punk-burlesque”, Corina a reusit sa-si tina audienta cu sufletul la gura. Aceasta s-a aruncat in gol sustinuta de corzi invizibile si a demonstrat ca nimic nu este prea greu pentru ea, oferind spectatorilor un numar incendiar de dans la bara. „Iubitul meu m-a rugat să îi fac un dans la bară şi mi-a ieşit foarte bine”

Pentru filmarile videoclipului „No Sleepin”, artista a încercat pe lângă dansul la bară şi nişte acrobaţii destul de dificile pe care a reuşit să le finalizeze cu succes. Probabil că nimeni nu ar fi văzut-o pe Corina dansând la bară, însă ea ne-a arătat că se descurcă excelent, atât în faţa camerelor cât şi în faţa iubitului. „Iubitul meu m-a rugat să-i fac un dans la bară şi acasă. Mi-a ieşit şi îmi va ieşi oriunde. Acest dans nu-l voi face numai acasă, la sala de repetiţii şi în videoclip, ci voi merge cu aces dans şi cu bara după mine, e un ansamblu care a fost construit special, în concerte, emisiuni şi tot ce ţine de promovarea mea” a povestit mândră Corina.

Artista a fost ofertată să îşi expună toate mişcările cunoscute şi în ringul de la „Dansez pentru tine”, însă a refuzat pe motiv că cel mai bine se exprimă, momentan, în muzică.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI