Acasă Mioritic Corina Caragea a devenit fan “Bicicleta Rosie”

Corina Caragea a devenit fan “Bicicleta Rosie”

621
1
DISTRIBUIȚI

Numarul bucurestenilor biciclisti este cu siguranta in continua crestere, mai ales pentru ca ProFM ii ajuta pe cei doritori sa pedaleze, dar care nu au pe ce, sa “Legalize Joy” pe “Bicicleta Rosie”. Campania ProFM prin care DJ-ii ofera  indicii pe durata zilei ascultatorilor despre unde este ascunsa in oras cite o bicicleta continua si in aceasta saptamina, dupa ce a facut déjà 14 tineri fericiti.

corina_bicicletaPrintre doritorii “Bicicletei Rosii” se afla si prezentatoarea Stirilor din Sport la ProTv, Corina Caragea, care a vazut bicicleta la ProFM si a imprumutat-o pentru o tura. “Eu nu am avut bicicleta cind am fost mica si mi-am dorit foarte tare una. Aveam in schimb role din acelea cu 4 roti”, a povestit Corina, care insa nu rateaza acum nicio ocazie de a se plimba cu un astfel de mijloc de locomotie, inclusiv inafara tarii. Ultima data cind vedeta a vazut orasul de pe doua roti, a fost la Barcelona. Pina una alta, ea a testat in cel mai apropiat parc de linga ProTv unul dintre premiile care va ajunge in curind in posesia acelui ascultator ProFM care va rascoli sirguincios orasul.

Ii invidiez pe cei care vor castiga Bicicleta Rosie, vreau sa imi cumpar si eu una cat mai repede. Am descoperit bicicleta abia dupa ce am terminat facultatea, pana atunci eram fan role. Rosie imi place cu atat mai mult si imi voi cauta una pliabila pentru ca mi se pare practica – o impachetez si o bag in portbagaj rapid„, spune vedeta incintata de plimbarea din parc. Cei care si le doresc pe urmatoarele trebuie sa stie ca pina acum ele au fost ascunse de echipele ProFM in mai multe locuri, printre care in Parcul Cismigiu, in Parcul Herastrau, in Piata Romana, la Teatrul National, cinematograful Patria, in fata sediului Politiei din Udriste sau sub Arcul de Triumf deci fara doar si poate,  „Bicicleta Rosie” a dat si da in continuare culoare capitalei.

DISTRIBUIȚI