Acasă Mioritic Corina Bud: „Port intotdeauna lenjerie intima!”

Corina Bud: „Port intotdeauna lenjerie intima!”

38
0
DISTRIBUIȚI

Castigatori ai celui de-al unsprezecelea sezon „Dansez pentru tine”,  Corina Bud, Eduard Ionut Vasile si coregraful lor, Bogdan Boanta, au venit la Happy Hour sa vorbeasca despre experienta extraordinara pe care au trait-o in cadrul competitiei.

Corina Bud si Edy 2„Ma ciupesc si acum, nu-mi vine sa cred. A fost o experienta minunata, a fost foarte greu! Oamenii cu care lucrezi, oameni cu care ai chimie, cu ei poti sa reusesti in viata”, a marturisit Corina asezata pe happylica impreuna cu Edy si Bogdan, care a spus la randul lui ce a insemnat sa lucreze cu ea: „Corina nu a fost fitioasa. In momentul in care ajungi sa o cunosti pe Corina iti dai seama ca este un om normal, minunat. A fost extrem de ambitioasa si s-a daruit total”.

Catalin Maruta a ridicat-o pe Corina in picioare ca sa sa ii studieze indeaproapre rochita – albastra cu buline, dar si cu transparente, ceea ce a determinat-o pe ea sa precizeze ca poarta lenjerie intima.

Mama unui baietel adorabil, Robin, Corina a dezvaluit ca acesta a sustinut-o tot timpul, precum si ca si-ar mai dori un copil, peste trei ani. „Robin ma sustinea: <<Haide mama! Bravo mama!>> El m-a sustinut foarte mult in perioada asta. Imi mai doresc un copil, deoarece este o experienta minunata. Sunt intr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele”.

DISTRIBUIȚI