Acasă Mioritic Corina Bud: “Am si eu un copil si nu stiu cum o...

Corina Bud: “Am si eu un copil si nu stiu cum o sa-l educ la felul in care merg lucrurile in scoli”

308
0
DISTRIBUIȚI

Corina Bud se intreaba ce educatie va primi baietelul ei peste cativa ani, cand va avea varsta potrivita pentru a intra la scoala, in conditia in care anul acesta, mai bine de jumatate din elevii claselor a XII-a nu au promovat examenul de bacalaureat.

corina-tabuCorina Bud este una dintre artistele care au reactionat la situatia actuala a liceenilor. Ea a declarat pentru Music Channel ca ii este frica sa se gandeasca la educatia pe care o va primi copilul ei in scoala, daca situatia nu se va schimba.

“Consider ca tinerii din ziua de azi sunt mult prea preocupati de internet si petreceri ca sa mai stea acasa sa invete. Am si eu un copil si nu stiu cum o sa-l educ in acest sens, la felul in care merg lucrurile in scoli”, a spus Corina. Intrebata cum a fost cand a dat ea BAC-ul, Corina a declarat ca de atunci nu mai poate sa bea cafea, facand exces de cofeina cu o seara inainte de examen. “Tremuram, pentru ca nu mai bausem atat de multa cafea pana atunci. Ziua in care am inceput BAC-ul nu a fost prea placuta pentru mine”.

DISTRIBUIȚI