Acasă Mioritic Copilul abandonat de Adina Barbu, adoptat de o familie de arhitecti

Copilul abandonat de Adina Barbu, adoptat de o familie de arhitecti

43
0
DISTRIBUIȚI

Desi neaga in continuare ca a nascut un baietel in urma cu 11 ani si ca si-a parasit bebelusul la maternitate, Adina Barbu ar trebui sa stie un lucru imbucurator. Copilul ei a ajuns pe maini bune!

O spune Azota Popescu, presedintele Fundatiei “Catharsis”, care s-a ocupat de actele de adoptie ale micutului Silviu Ciuciu.

Femeia confirma varianta prezentata de presa in ultimele doua saptamani, precizand, fara a intra in detalii, ca i-a gasit baietelului o casa buna, intr-o familie de arhitecti straini.

“Aceasta adoptie exista. Copilul a fost infiat, in anul 2000, de o familie de arhitecti din Europa. Nu stiu de ce este atat de negata existenta adoptiei si nu stiu de ce este renegat copilul”, a declarat Azota Popescupentru Libertatea.

Pentru “noua Luciu“, lovitura finala vine din partea Biroului de Evidenta a Populatiei Brasov, care confirma ca, in orasul de sub Tampa, exista o singura femeie pe nume Adina Vasilica Ciuciu – oare cine?

“La nivelul municipiului figureaza o singura persoana cu prenumele Vasilica Adina si cu numele Ciuciu. Nu mai exista alte persoane cu acest nume si cele doua prenume legate”, a declarat George Rosca, directorul institutiei mentionate.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI