Acasă Mioritic Connect-R a cerut-o de soţie pe Diana, în genunchi

Connect-R a cerut-o de soţie pe Diana, în genunchi

38
0
DISTRIBUIȚI

Connect-R şi-a găsit sufletul pereche în iubita lui, Diana, cu care are o relaţie de doi ani. Acesta a declarat recent că a cerut-o de soţie, iar ea a spus „da, însă recunoaşte că a avut mari emoţii atunci când a luat hotărârea de a o cere în căsătorie.

Fericit nevoie mare, Connect-R  părea că găsise cea mai buna modalitate de a o întreba pe Diana dacă vrea să fie soţia lui, aşa că s-a pregatit din timp, a compus o poezie de dragoste pentru ea, apoi în genunchi urma să o întrebe dacă vrea să fie soţia lui. Însă cântăreţul, din cauza emoţiilor a uitat versurile.

„Iubita mea este o femeie perfectă din toate punctele de vedere: creier misto, ambalaj misto, suflet misto, aşa că mi s-a parut normal să o cer de soţie. Doar că după ce îmi pregătisem un cadu special să îi cer mâna, compusesem şi o poezie, cand să spun versurile îngenunchiat în faţa ei, cu inelul în mână, am uitat cuvintele de emoţie şi am sfâşit  întrebând-o pus şi simplu: ‘vrei să fii soţia mea?’ „. Noroc că ea a spus ‘da’ ” , a declarat Connect-R.

Sursa: Libertatea

DISTRIBUIȚI