Acasă Mioritic Concurentele de la Next Top Model au defilat in cimitir

Concurentele de la Next Top Model au defilat in cimitir

197
0
DISTRIBUIȚI

ntm2-cimitirConcurentele de la Next Top Model au fost puse de Cătălin Botezatu să prezinte moda într-unul din cele mai neobişnuite locuri imaginate vreodată: într-un cimitir.

După ce au fost machiate şi aranjate, tinerele sunt transportate de la hotel în van-uri cu geamuri fumurii. Ele descoperă cu stupoare că ies din Bucureşti iar drumul continuă pe câmpuri pustii, în zone mlăştinoase, prin bezna nopţiii. Misterul din jurul destinaţiei le îngrijorează. Maşinile se opresc în vârful unui deal unde sunt aşteptate de Cătălin.

În momentul în care se pornesc reflectoarele, frumoasele concurente se trezesc la miez de noapte într-un cimitir părăsit şi dărăpănat. Nici ţipenie de om pe o rază de kilometri buni. Se aud doar un lătrat de câine, foşnete bizare iar vântul şuieră înspăimântător. Este o zona cu multe poveşti paranormale. Se spune că oamenii din zonă au plecat tocmai din această cauză. Dacă nu cunoşti cu precizie drumul, te poti afunda în mlaştinile adânci care împrejmuiesc cimitirul bântuit. Sătenii spun că aici se aud ţipete sfâşietoare, şoapte şi tot felul de zgomote parcă din altă lume.

În acest loc, fetele de la Next Top Model vor fi nevoite să prezinte moda, colecţia Văduva Neagră, printre cruci şi morminte. Secvenţele inedite vor fi difuzate în episodul trei din Next Top Model 2, difuzat joi seară, de la 20.30 de Antena 1.

DISTRIBUIȚI