Acasă Mioritic Concurentele Next Top Model au prezentat colectia de pantofi cu tocuri de...

Concurentele Next Top Model au prezentat colectia de pantofi cu tocuri de 20 de cm ai lui Mihai Albu

166
0
DISTRIBUIȚI

next top model- le gagaLe Gaga a gazduit un fashion show extravagant, semnat Catalin Botezatu, in care concurentele de la Next Top Model 2 au defilat pentru prima data in fata publicului. Acestea s-au confruntat cu provocarea de a prezenta colectia de pantofi “Equilibrium”, toamna-iarna 2010-2011 semnata Mihai Albu, ale caror tocuri masurau nu mai putin de 20 cm.

Machiate si coafate foarte natural, purtand creatiile renumitului Catalin Botezatu, cele 13 finaliste ale concursului Next Top Model 2 au defilat sub atenta supraveghere a designerului Mihai Albu. “Desi nu am avut timp de repetitii si nu sunt profesioniste, fetele s-au descurcat mai bine decat ne asteptam. Nu a fost usor pentru ele sa faca rocade pe tocuri de cel putin 20 de cm, dar scena din Le Gaga le-a ajutat foarte mult. Locatia s-a pretat foarte bine evenimentului si a fost pentru prima data cand am defilat cu cate patru modele deodata.”

Si Catalin Botezatu s-a aratat foarte incantat de modul in care a decurs evenimentul: “Am hotarat ca prima iesire la rampa a concurentelor Next Top Model 2 sa aiba loc in Le Gaga, pentru ca era locatia cea mai potrivita pentru o astfel de premiera. Tinutele au fost extravagante, la fel si pantofii creati de Mihai Albu, cunoscut pentru tocurile foarte inalte, dar fetele au facut fata provocarii.”

Dupa incheierea prezentarii, participantele Next Top Model 2 au ramas sa se distreze in Le Gaga, alaturi de Mihai Albu si Catalin Botezatu, pe muzica remixata de doi dintre cei mai cunoscuti DJ, Rosario Internullo si Adrian Eftimie.

DISTRIBUIȚI