Acasă Mioritic Club Tribute, petrecere la doi ani de la inaugurare

Club Tribute, petrecere la doi ani de la inaugurare

157
0
DISTRIBUIȚI

Club Tribute, cel mai cunoscut club de muzica live din Bucuresti, a aniversat doi ani de existenta, in prezenta a zeci de vedete si sute de invitati speciali.

Tino Furtuna Dragusanu CruduIntr-o atmosfera de vis, asigurata de hiturile cantate live de formatia A5HA, artisti, vedete de televiziune, reprezentanti ai agentiilor de publicitate, banci si companii multinationale au petrecut ore in sir avand in comun un sigur lucru: pasiunea pentru muzica de calitate si respectul fata de Tribute, clubul care le-a oferit in ultimii ani recitaluri de calitate si seri de neuitat. Cum era de asteptat, vedetele nu au ezitat sa apara la evenimentul aniversar Tribute, gazdele serii fiind asociatii Dan Cocis si Marius Kalmar.

Robert Turcescu a sosit imbracat la patru ace si si-a amintit, pentru o seara, de prima lui pasiune: muzica live, stiind fiind faptul ca in anii facultatii canta, la randul lui, intr-o formatie. Turcescu a sosit la Tribute singur, fara Oana Sarbu, si a petrecut seara alaturi de prieteni, printre acestia numarandu-se Monica Iagar si Ion Craciunescu. Anca Serea a stat o buna bucata de vreme alaturi de colegii ei de la Prima TV, Andreea Fried si Alexandru Constantin, prezentatorii Focus Monden. Frumoasa bruneta a schimbat insa anturajul atunci cand a sosit in club iubitul ei, Adi Sina, retragandu-se ulterior cu acesta la un separeu.

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu au fost primele vedete care au sosit la Tribute. Cele doua asistente ale lui Dan Capatos au jucat rolul de reporteri si au uimit invitatii prin siluetele lor silfide. Daniela Crudu se afla de ceva vreme la dieta drastica iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Daniela Crudu a sosit impreuna cu sora ei si, la un moment dat, a urcat pe scena si a inceput sa bata la tobe, spre amuzamentul tuturor. Tino Furtuna de la Holograf a fost acostat pentru interviu de Bianca Dragusanu si Daniela Crudu imediat ce a ajuns in club Tribute. A petrecut apoi toata seara in compania lui Leo Iorga si Cristi Minculescu, ultimul fiind o aparitie cu totul speciala. Cristi Minculescu a fost salutat de toata lumea, masa lui devenind, pentru o seara, un punct de oprire pentru toti greii din muzica romaneasca.

DISTRIBUIȚI