Acasă Mioritic Claudia Pavel: „Am vorbit cu Naomi Campbell şi am făcut cunoştinţă cu...

Claudia Pavel: „Am vorbit cu Naomi Campbell şi am făcut cunoştinţă cu Puff Daddy la o petrecere în America”

68
2
DISTRIBUIȚI

Cariera internaţională a Claudiei este la început, dar cântăreaţa spera ca va ajunge asemenea divelor pop cu care se afla în competiţie peste hotare.

Primul pas spre celebritate a fost facut prin participarea la o petrecere la care au fost prezenţi printre alţii Puff Daddy şi Naomi Campbell cu care Claudia a avut ocazia sa stea de vorba câteva minute.

Persoana care a introdus-o pe Claudia în lumea bună din America este Anastasia Soare, femeia care se ocupă de sprâncenele artistelor din Statele Unite şi nu numai.

„Anastasia Soare, supranumită «Regina Sprâncenelor», e foarte cunoscută în America. Pe lista ei sunt Victoria Beckham, Oprah şi Jennifer Lopez. Este o femeie incredibilă, pe care o respect şi o admir. Ea mi-a făcut sprâncenele înainte să apar în clip. Ea m-a dus la petrecere la Quincy Jones. Am dat mâna cu el, m-am salutat cu Puff Daddy şi cu Naomi Campbell. Iar când am intrat în camera lui Michael Jackson, unde erau toate premiile lui, îmi tremurau picioarele”, a declarat Claudia Pavel pentru „Ring”.

DISTRIBUIȚI