Acasă Mioritic Ciutacu pleacă de la Antena 2, cu tot cu emisiune!

Ciutacu pleacă de la Antena 2, cu tot cu emisiune!

42
0
DISTRIBUIȚI

Realizatorul  de la „Vorbe grele” se mută cu tot cu emisiune la un alt post de televiziune, dar rămâne redactor şef la Jurnalul Naţional, parte din trustul Intact.

Victor Ciutacu refuză deocamdată să vorbească despre proiectele sale profesionale şi se mulţumeşte să precizeze că nu a fost dat afară, fiind mai degrabă vorba despre o hotărâre de comun acord cu patronatul Intact.

Aceasta e doar una dintre multele schimbări pe care le face trustul Intact în această vară, în speranţa revigorării audienţelor.

Nu m-a dat nimeni afară, iar eu nu am lăsat baltă pe nimeni. A fost o decizie grea, luată, de comun acord, încă de la începutul lunii august. Antena 2 avea nevoie de timp să-şi caute înlocuitor, eu aveam nevoie de timp să mă hotărăsc dacă mai am chef să fiu maimuţă de stică şi, dacă da, pe ce cracă să-mi agăţ coada.„, scrie Ciutacu pe blog.

Surse din Antena 2 spun că cel mai probabil, Ciutacu se va îndrepta către Realitatea TV sau Antena 3, presupunând că trustul Intact nu e pregătit să renunţe de tot la realizator.

Click!

DISTRIBUIȚI