Acasă Mioritic Cel mai tare club din Bucuresti isi redeschide portile

Cel mai tare club din Bucuresti isi redeschide portile

32
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 22 septembrie, THE WEEK, clubul in care au loc cele mai reusite petreceri te invita sa sarbatorim impreuna inceputul unui nou sezon de distractie!

THE WEEK reinventeaza distractia din serile de MIERCURI printr-un concept unic de petreceri,  “Middle of THE WEEK” si unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului!

VINERI, 24 septembrie, fii persoana potrivita la locul potrivit! Flirteaza, indragosteste-te, gasesti-ti jumatatea,  la “Friday I’m in love”, prima dintre numeroasele petreceri de vineri, in care vedeta serii vei fi chiar tu!

Iar asta nu e tot! In fiecare SAMBATA distractia se prelungeste pana in zori, pentru ca DUMINICA urmeaza petrecere afterhours.

Asa ca nu-ti face alte planuri pentru 26 septembrie! In prima duminica de la redeschidere, THE WEEK te invita la Ibiza Style Afterhours cu Dj Jose Maria Ramon si stilul sau unic de a mixa, cu influente underground, house, downtempo si afrobeat.

Nu uita! Miercuri, 22 septembrie ne vedem cu totii la redeschiderea THE WEEK, clubul in care distractia dureaza o saptamana!

DISTRIBUIȚI