Acasă Mioritic Ce bine arată sora Adinei Barbu!

Ce bine arată sora Adinei Barbu!

38
0
DISTRIBUIȚI

Luciana (25 de ani) este sora mai mică a celebrei Adina Barbu (28 de ani) şi, in acest weekend, a realizat un pictorial incendiar, in compania brunetei, pentru bucatarescu.ro

“Ea era «Piciul» în familia noastră. Ne înţelegem foarte bine, dar nu pot să uit că, în copilărie, de fiecare dată când făceam câte o năzbâtie, «mă turna» mamei”. Aceasta este prezentarea pe care i-a făcut-o, sâmbătă seara, Adina Barbu surorii sale mai mici, Luciana.

Blonda, venită special din Caraibe pentru a realiza un pictorial alături de Adina pentru bucatarescu.ro, a mărturisit că viaţa în paradisul insulelor exotice, unde locuieşte, e foarte diferită de cea de aici.  “Acolo e cald tot timpul. Iubitul meu şi cu mine ne-am stabilit în insula Saint-Martin din Caraibe, iar acum putem să ne bucurăm de viaţă. Vizităm lumea, ne distrăm, ne relaxăm… E adevărat, uneori îmi lipseşte agitaţia din România, dar, pe de altă parte, în Caraibe este totul atât de frumos încât nu mă pot sătura de partea aceea a lumii”, a dezvăluit Luciana.

Sora mai mică a Adinei ne-a mai mărturisit că adoră să gătească mâncare tradiţională românească, lucru cu care, de altfel, l-a şi impresionat pe iubitul ei, originar din America Centrală. ”I-am făcut ardei umpluţi. Am crezut că o să i se facă rău de la cât a mâncat. Sarmale însă nu am cum să prepar acolo pentru că nu găsesc toate ingredientele, deşi mi-e foarte dor de ele când sunt în Caraibe, mai ales de Crăciun”, a adăugat Luciana.

www. libertatea.ro

DISTRIBUIȚI