Acasă Mioritic Catrinel Sandu, profesoara de Hip-Hop pentru americani

Catrinel Sandu, profesoara de Hip-Hop pentru americani

295
1
DISTRIBUIȚI

Catrinel Sandu a parasit Romania in urma cu cativa ani, s-a casatorit cu tenismenul Gabriel Trifu si a ales sa-si traiasca viata peste Ocean, in America.

catrinel sandu america“Povestirile adevarate” au reusit sa intre in casa din Florida a lui Catrinel Sandu si sa afle ultimele detalii din viata ei. Dansatoarea traieste pe malul Oceanului, la doi pasi pe plaja, preda hip-hop americanilor si le ajuta pe femei sa slabeasca prin dans.

Catrinel povesteste despre viata ei in America. „Sunt extrem de implinita”, marturiseste Catrinel, cu zambetul pe buze. Frumoasa romanca ar vrea ca parintii sa o urmeze cat mai curand in America, unde are o casa superba. „Am plaja la nici macar doua semafoare de casa, ajung cam in cinci minute”, se destainuie vedeta care, odata ajunsa pe Taramul Fagaduintei, nu a stat degeaba, a predat lectii de dans si, pana in a opta luna de sarcina, a muncit in sala.

De doi ani in viata ei si a sotului ei, tenismenul Gabriel Trifu, a aparut si micuta Sara. Fetita este obisnuita cu traiul din Statele Unite, dar adora sa vina si la bunicii din Romania.