Acasă Mioritic Catrinel Menghia, printre cele mai bine cotate fotomodele romane

Catrinel Menghia, printre cele mai bine cotate fotomodele romane

54
0
DISTRIBUIȚI

Catrinel Menghia nu mai are nevoie de nicio prezentare, numarandu-se printre cele mai cotate modele din lume. Desi lumea a speculat ca s-ar fi casatorit cu milionarul Massimo Brambati pentru averea lui, ei bine, Catrinel se descurca extrem de bine pe plan financiar.

Dupa ce s-a remarcat ca fotomodel in prezentarile de lenjerie intima, realizand pictoriale pentru cele mai prestigioase firme, Catrinel Menghia a ajuns la luxul de a putea refuza contracte a caror valoare este mai mica de 10.000 de euro. Sotia lui Brambati a declarat acum ceva vreme ca nici nu se gandeste sa se dea jos din pat pentru o suma mai mica de 10.000 de euro, prin prisma faptului ca, de aproape 10 ani de cand este in modelling, a acceptat tot soiul de contracte pentru a ajunge in varf. La drept vorbind, romanca este extrem de apreciata in Europa, fiind zilnic solicitata si pentru reclamele la diverse produse. Menghia sustine ca a acceptat cu placere si entuziasm sa-si asocieze imaginea cu firme de bomboane, iaurt, bere si alte produse. „Am castigat si 300.000 de euro intr-o singura zi pentru o reclama la detergenti”, a declarat Catrinel, care a mentionat ca este responsabila, preferand sa-si investeasca banii decat sa-i cheltuie fara un scop.
Solicitata aproape zilnic pentru diverse cataloage si defilari, Catrinel nu are suficient timp sa-i ofere lui Massimo un copil, cu toate ca-si doreste nespus de mult un baietel, mai ales ca Brambati are deja o fiica, pe care Menghia o considera ca fiind si a ei.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI