Acasă Mioritic Catalin Maruta, cel mai bun om de televiziune

Catalin Maruta, cel mai bun om de televiziune

386
1
DISTRIBUIȚI

In acest week-end a avut loc la Ambasad’Or un dublu eveniment: Gala Premiilor Casino Life and Business Magazine si etapa pe Bucuresti a concursului Miss Hostess Romania.

marutaLa eveniment au participat nume din industria televiziunii, precum si invitati de seama din industria gamblingului. Evenimentul a avut si o latura caritabila:”Vrem sa aducem in atentia publicului primul centru privat de terapie si recuperare pentru copiii ce sufera de ADHD si autism – M Service Terapy Center – Children Clinic”, a declarat Mihnea Popescu. Pentru aceasta cauza au venit sa cante si copiii din trupa Minisong by Vicenziu.

Catalin Maruta, „Cel mai bun om de televiziune”

Catalin Maruta a venit la premiera direct de la Sala Palatului, unde fusese la un concert, impreuna cu Andra. Maruta a fost invatat de pilotul Daniel Onoriu cum sa ridice „trofeul”, asa cum face el la fiecare cursa.

Toni Judet a fost premiat pentru „Cel mai popular jucator de poker al anului”. El a stranit un schimb de replici intre Liviu Varciu si Augustin Viziru, ambii amatori ai acestui joc. Liviu l-a sfatuit pe Augustin sa invete de la Toni Judet sa joace mai bine, in timp ce Augustin i-a replicat amuzat: „Nu cumva vrei banii inapoi, Liviule?”. Inmanarea premiului catre Toni Judet a fost facuta de tanara cantareata de muzica populara Ornela Pasare, care s-a aratat dornica sa invete din tainele acestui joc, dar doar de la cel mai bun.

Roxana Nemes a primit premiul pentru cea mai rapida evolutie a anului, iar cel care i-a inmanat trofeul a fost nimeni altul decat Dan Helciug. Desi se grabea catre o destinatie necunoscuta, Helciug a asteptat calm pana in momentul premierei, cand s-a aratat mai mult decat bucuros sa inmaneze premiul Roxanei. Cantareata a si sustinut un mini-concert, spre satisfactia celor prezenti la eveniment.

Luptatorul K1 Ionut Atodiresei a fost premiat pentru „cea mai sustinuta cariera in sporturile de contact”. Ionut este si antrenorul unui grup de copii pe care ii pregateste sa devina urmatoarea generatie de luptatori. Premiul i-a fost inmanat de Monica Sovar, cea care a pus bazele primul centru privat de terapie si recuperare pentru copiii ce sufera de ADHD si autism – M Service Terapy Center – Children Clinic.