Acasă Mioritic Catalin Botezatu, vedeta Summer Fashion Festival

Catalin Botezatu, vedeta Summer Fashion Festival

35
1
DISTRIBUIȚI

Catalin Botezatu va onora si in acest an cu prezenta in cadrul Summer Fashion Festival, eveniment ce se va derula intre 30 iulie si 1 august, la Grand Hotel Rex, Mamaia. Designerul a pregatit pentru prima seara a festivalului o colectie de lenjerie intima masculina spectaculoasa.

Asa cum si-a obisnuit publicul, Catalin Botezatu va apel si in acest an la un concept inedit de a-si prezenta noua linie. Catwalk-ul va fi transformat intr-un veritabil ring de box. Noua colectie, intitulata „Boxing„, este dedicata iubitorilor acestui sport si emana masculinitate, forta, vitalitate si…impulsivitate. Manechinii vor urca pe podium in mijlocul unui meci de box… stilat. Manusile cu care sportivii se vor duela sunt acoperite cu nu mai putin de 4500 de pietre Swarovski.

Modelele vor defila in lenjerie intima si tricouri pe care vor fi imprimate imaginile celor mai cunoscuti boxeuri din intreaga lume. Spectatorii ii vor  recunoaste cu siguranta pe cei care au scris istorie de-a lungul timpului. Totul in cadrul unui show regizat de Catalin Botezatu, ce va fi pus in scena pe 30 iulie, la Summer Fashion Festival.

agentiadepresamondena.ro

DISTRIBUIȚI