Acasă Mioritic Cătălin Botezatu, Premiul de Excelență pentru întreaga carieră în fashion

Cătălin Botezatu, Premiul de Excelență pentru întreaga carieră în fashion

335
0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Botezatu si-a îmbogătit palmaresul de trofee primite de-a lungul timpului în toate colturile lumii cu încă un premiu. Îndrăgitul designer a fost onorat cu Premiul de Excelentă pentru întreaga carieră în fashion, oferit în cadrul Galei Eva.ro 10 ani.

catalin botezatuCătălin Botezatu si-a întrerupt pentru câteva ore filmările pentru Next Top Model si si-a făcut apariția la Palatul Ghika însotit de concurentele reality show-ului de la Antena 1. Îmbrăcat într-un elegant costum în carouri, cu pantofi de catifea, cămasă albă si cardigan mov, designerul a ridicat audienta în picioare atunci când a fost invitat pe scenă de Dana Săvuică si Mihaela Udrea (Eva.ro) pentru a-si ridica premiul.

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut designer român în tară si peste hotare, unul din putinii care se poate mândri cu prezentări de modă organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock in Namibia, Sun City în Africa de Sud, Islanda, Indonezia si în mari capitale din Europa. Cătălin Botezatu este, dealtfel, si designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul carierei în domeniul modei. Botezatu este singurul designer autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloană sonoră cât si de stilingul colectiei (bijuterii, pantofi, aplicatii capilare, etc.).

Începand cu anul 2010, Cătălin Botezatu a debutat cu fast în lumea televiziunii, prezentand si producând formate internationale de succes precum Burlacul, Burlăcita sau Next Top Model.

DISTRIBUIȚI