Acasă Mioritic Carmen Serban a primit 100 de kilograme de flori in Germania

Carmen Serban a primit 100 de kilograme de flori in Germania

189
0
DISTRIBUIȚI

Carmen Serban este primita ca o regina peste hotare, atunci cand este invitata sa cante pentru romanii din diaspora.

Carmen Serban GermaniaDupa Barcelona, Catania, Verona, Milano, a venit randul ca romanii din Furth, un oras de langa Nurnberg (Germania) sa o intalneasca pe solista de muzica de petrecere. Concertul din club Aura a reprezentat principalul punct de atractie pentru romanii din zona. Carmen a fost primita cu multe aplauze, caldura sufleteasca si multe buchete de flori ce au cantarit mai bine de 100 de kilograme. Au fost necesare doua masini pentru a transporta florile de la club pana la hotelul unde a fost cazata.

Carmen Serban a cantat live mai bine de o ora si jumatate si a petrecut apoi pana dimineata alaturi de admiratorii ei care au umplut clubul pana la refuz. In local au fost prezenti romani originari din Moldova, Ardeal, Banat si Oltenia, stabiliti in Germania, care au venit la spectacol chiar daca au fost nevoiti sa parcurga 300 de kilometri.

„Intotdeauna am fost onorata sa cant pentru romanii de peste hotare. De fiecare data atmosfera a fost la un nivel maxim pe toata durata programului meu. Ce pot sa va zic este doar ca m-am simtit exceptional in Club Aura si ca romanii de acolo pretuiesc tot ce tine de locurile din care provin!”, declara Carmen. Solista se pregateste acum pentru un lung sir de concerte pe care le va sustine in tara pe toata durata verii, in care isi va promova noul album „Atitudinea conteaza”.

DISTRIBUIȚI