Acasă Mioritic Carmen Harra revine asupra prezicerilor: „Teo va muri dintr-o greseala medicala”

Carmen Harra revine asupra prezicerilor: „Teo va muri dintr-o greseala medicala”

123
0
DISTRIBUIȚI

carmen harraDupa ce afirmase in luna februarie ca Teo ar trebui sa traiasca pana la 67 de ani, Carmen Harra revine asupra prezicerilor sale, sustinand ca Teo nu va supravietui problemelor medicale.

„Teo va muri dintr-o greşeală medicală. Nu e timpul ei să moară, dar a fost un conglomerat de greşeli. Medicii au spus că operaţia a fost un succes, dar Teo, de fapt, n-a mai ieşit din operaţie, e menţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Mi se pare nedrept. Sufăr pentru Teo”, a spus Carmen Harra pentru ziarul Ring.

In cursul lunii februarie, Carmen Harra a aflat, intrepretând numerologic data de naştere a lui Teo, că previziunile despre longevitatea vedetei sunt mai mult decât optimiste. „Teo ar trebui să trăiască cel puţin 67 de ani şi are şanse să apuce chiar 72 de ani. Va trece şi peste această cumpănă grea. Oricum, problemele de sănătate ale lui Teo au început din vara anului trecut, iar acum s-au agravat.”

Tot atunci, clarvazatoarea afirma ca Teo se va simţi mai bine, in cateva saptamani, însă ca aceastanu va reveni în ţară mai devreme de luna mai. „Starea ei s-a înrăutăţit din nou pentru că medicii bâjbâie şi simt că n-au căzut de acord în privinţa tratamentului”, declara pe atunci Harra.

DISTRIBUIȚI