Acasă Mioritic CABRAL SI ANDREEA PATRASCU AU AVUT O VACANTA CU PERIPETII IN PORTUGALIA

CABRAL SI ANDREEA PATRASCU AU AVUT O VACANTA CU PERIPETII IN PORTUGALIA

42
1
DISTRIBUIȚI

Cabral, prezentatorul “Povestirilor de noapte”, difuzate de luni pana joi, de la ora 22.30, ACASA si iubita lui, Andreea Patrascu au petrecut o vacanta frumoasa in Portugalia, dar si plina de peripetii.

Inainte de plecarea in concediu, Cabral s-a ales cu o infectiecabral puternica in gat si febra: “Cu doua zile inainte sa plec m-am procopsit cu-n microb in gat. S-a transformat intr-o infectie din aia de zile mari si m-a luat fix in aeroport”. Medicamentele pe care le-au cumparat de la farmacie nu si-au facut efectul, astfel Cabral a fost nevoit sa ajunga la medic: “Intr-un tarziu a incercat doctorul (al treilea) o chestie care a dat roade si m-a lasat febra, am reusit sa si mananc ceva si am luat-o spre bine. Si-apoi a urmat o vacanta frumusica, cu vreme buna si fara febra!” povesteste Cabral pe blog-ul lui.

Intre drumurile la farmcii si spital, cei doi indragostiti au reusit sa se relaxeze si sa se bucure de peisajele pitoresti: “Portugalia e frumoasa. Un amestec de vechi si nou, o atmosfera misto, locuri pline de farmec. Terase mici si cochete, cafelute de tot felul, inflA 2-a biserica din Portugalia. Acum sediu de muzee._resizeuente ale altor culturi, si multi turisti” spune Cabral.

Andreea a fost cucerita de farmecul stradutelor vechi din Lisabona: “Vara aceasta ne-am dorit mult sa ne petrecem concediul intr-o statiune litorala. Am luat initial in calcul ofertele pentru Egipt, Malta si Portugalia, hotarandu-ne intr-un final sa calatorim in Portugalia, tara in care nu mai fusesem niciodata. Am colindat Lisabona in lung si in lat, am vizitat mult, dar am petrecut cateva zile frumoase si relaxante si la plaja. In plus, am fost la curent cu toate meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial, incheiandu-ne mereu seara la vreo terasa in fata televizorului. Acum ne-am intors cu forte proaspete”.

Telespectatorii il pot urmari pe Cabral, cu bateriile incarcate dupa o vacanta inedita, in emisiunea “Povestiri de noapte”, de luni pana joi de la 22.30, ACASA.

DISTRIBUIȚI