Acasă Mioritic Cabral si-a cumparat pantofi de nunta de la Viena

Cabral si-a cumparat pantofi de nunta de la Viena

125
0
DISTRIBUIȚI

Intrat in panica dupa ce a colindat magazinele din Bucuresti in cautarea perechii de pantofi pentru nunta si pentru ca nu a gasit nicaieri numarul 47, Cabral s-a urcat in masina, si s-a oprit la… Viena, unde si-a inceput cautarea.

Cabral si-a cumparat pantofi de nunta de la Viena”2 metri, 110 kg si 47 la picior. Si vine nunta, cu costumul nu am stres caci il face Alexandru Ciucu, deci va fi perfect. Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numarul 47, care sa-mi si placa?! La noi mi-e greu sa gasesc un pantof sport pe numarul meu. In plus, nu e nici timp, ma uit in calendar si vad ca pana la nunta am cate ceva trecut in program pana si in week-end-uri! Ce-i de facut? Viena!”, povesteste Cabral.

Pornit pe cumparaturi, Cabral a luat la rand toate magazinele din Viena in cautarea perechii de pantofi pe care sa o incalte la nunta din luna iunie cu Andreea Patrascu, iubita lui care nu stia de aceasta escapada a logodnicului.

Mini sedinta de cumparaturi a avut succes, Cabral intorcandu-se la Bucuresti cu pantofii perfecti pentru nunta, spre surprinderea iubitei lui, care nu intelegea unde ii gasise.

DISTRIBUIȚI