Acasă Mioritic Cabral a jucat fotbal profesionist la Las Vegas

Cabral a jucat fotbal profesionist la Las Vegas

208
0
DISTRIBUIȚI

Dupa prima vizita in America, Cabral are multe de povestit, in special despre comunitatea romaneasca de acolo si despre romanii de succes cu care a realizat mai multe interviuri.

cabral-las-vegasPe langa acest lucru, vedeta a evoluat pe teren ca fotbalist, o alta premiera pentru el, a jucat la casino, putin si sigur si s-a bucurat de un adevarat spectacol Cirque du Soleil, ajungand si in culise, de unde a realizat un material cu atletul roman Rares Orzata, fost campion de gimnastica, cel mai bine clasat sportiv roman la JO de la Sydney care face parte importanta din echipa LOVE –  al doilea cel mai scump spectacol al Cirque du Soleil.

America a fost o experienta frumoasa. Bine, nu pot vorbi despre America in general ci despre bucatica pe care am cunoscut-o eu… Am fost impreuna cu colegii mei de la ProTv International in aceasta calatorie, sa cunoastem oamenii din diaspora din America, cu ocazia Soccer Romanian Festival Las Vegas 2011. Romanii de-acolo… te fac sa te simti ca acasa! Primitori si simpatici, comunicativi si pusi pe petrecere, chiar daca-s acolo de ani buni… tot se bucura de-un pahar de vorba, de o bere buna, un mic si-un meci de fotbal! Chiar daca nu ma omor dupa fotbal, am evoluat si eu la echipa Gloria Buzau, am fost chiar titular! Bine, dupa 15 minute mi-a fugit un plaman si m-am oprit ca altfel dadeam ochii pe bulgari”, se amuza Cabral, care a filmat si a ajuns de asemenea la Hoover Dam si Red Rocks, doua puncte de atractie ale zonei si a trecut prin Boulder City si prin Reno.

In ceea ce priveste experienta vedetei in Las Vegas el povestesteste ca: “Despre Vegas… numai de bine (asta daca nu esti impatimit cu jocurile de noroc)! Ca sa vad cum e, am jucat in astea 10 zile vreo 40 de dolari. Din ei am pierdut vreo 15, asa ca nu stau chiar rau. In schimb am fost martorul unei partide de Texas Hold’em la care intrarea era de 70.000 de dolari! Unul dintre jucatori a pierdut 5 maini la rand, cand mi-am dat seama ca tocmai aruncase 350.000 de dolari… am facut o prabusire de calciu, am plecat de-acolo vorbind singur!, a incheiat Cabral.

DISTRIBUIȚI