Acasă Mioritic Cabral a dansat sexy in studioul Pro FM

Cabral a dansat sexy in studioul Pro FM

262
0
DISTRIBUIȚI

Cabral s-a distrat copios la ProFM ieri seara, in postura de voce a lui CRBL, declarandu-le din start ascultatorilor ca timp de 2 ore va profita de situatia colegului lui si va spune tot ce ii trece prin cap.

cabralCum DJ-ul ProFM a avut nesansa ca in urma unui control medical sa fie nevoit sa faca pauza vocala totala, pentru a preveni aparitia unor noduli si pentru a nu risca sa ramina fara voce toata viata, el a apelat la ajutorul lui Cabral, care a vorbit astfel timp de doua ore in locul lui, iar CRBL, prezent in studio, a tinut emisia din butoane.

Din pacate am ajuns si eu, la fel ca multi colegi de-ai mie, Smiley, Loredana sa merg la doctor. Am primit o punga de medicamente si am fost obligat sa fac pauza vocala totala. Am intrat in silenzio stampa J. Insa m-am distrat foarte tare cu Cabral, care pe linga faptul ca m-a ajutat, a facut o emisie de nota 10”, povesteste CRBL.

cabral-pro fmCabral, pe de alta parte a profitat din plin de aceasta prima experienta ca DJ de radio timp de doua ore. “Prietenul Eduard, ca asa il cheama pe CRBL, a ramas fara voce si acum da din miini precum cocorul plesuv. Deci iata ca in seara asta la ProFM vorbiti cu mine si va propun astazi sa vorbim despre ce persoana din viata dumneavoastra ati vrea sa taca pentru o zi”, i-a introdus el in atmosfera pe cei aflati pe receptie de la ora 19.00, la ProFM. Unui ascultator care se interesa de CRBL, prezentatorul “Povestirilor de noapte” i-a raspuns ca “Eu zic ca este lenes si ii place sa ii puna pe negri la munca”.

“A fost foarte misto, Eduard e foarte vorbaret, sociabil J Mi-a placut ca am avut telefoane multe si am vorbit si pe chat, iar intre noi pe yahoo messanger. Mi-am facut de cap intr-un mare fel”, a spus la final Cabral, care s-a simtit foarte bine la ProFM.

DISTRIBUIȚI