Acasă Mioritic Cabral a cerut-o de sotie pe Andreea Patrascu in genunchi

Cabral a cerut-o de sotie pe Andreea Patrascu in genunchi

107
2
DISTRIBUIȚI

Cabral si-a surprins colegii si telespectatorii cand a facut o declaratie in direct: “Cine o cunoaste pe Andreea Patrascu, sa o sune si sa ii spuna sa deschida usa ca vin sa o cer de nevasta.”

cabral“Totul a inceput aseara, eu nu urmaream emisiunea, eram in masina, dar am inceput sa primesc mai multe telefoane. Dupa direct, Cabral a venit in fata blocului parintilor mei, m-a sunat sa ies la balcon, mi-a tipat ca ma iubeste si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, s-a pus in genunchi si mi-a aratat un inel. Am coborat, imediat a ajuns si un prieten de-al nostru cu o sticla de sampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am raspuns ca Da, vreau sa fiu sotia lui. Nu ma asteptam, nu banuiam nimic de intentiile lui. Amandoi suntem foarte fericiti si avem planuri mari de viitor”, povesteste Andreea Patrascu.

Cabral marturiseste ca a avut emotii: “E o decizie mare, toata lumea se astepta sa facem pasul asta si pana la urma vine dupa 3 ani de relatie foarte frumoasa. Nu am fost intregi niciodata la cap asa ca sper sa avem o viata lunga si frumoasa impreuna, fara sa demolam casa J. Am avut emotii si nu m-am gandit neaparat daca raspunsul ei va fi da sau nu, imi era frica mai mult ori ca urlu la geamul ei si iese vreo vecina, ori ca nu are baterie la telefon si urlu ca prostu’ pana cand arunca cineva cu un ghiveci, ori ca nu ma crede, cam astea erau fricile mele. Oricum a fost foarte bine ca la momentul acela era acasa la parintii ei care stau la etajul 3, ea sta la etajul 10 si as fi urlat pana m-ar fi luat Politia Comunitara pe sus.”, povesteste Cabral.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII