Acasă Mioritic BrigitTe Sfat, vinovata de moartea fostului sot?

BrigitTe Sfat, vinovata de moartea fostului sot?

165
0
DISTRIBUIȚI

de Nicoleta Macarencu

brigitte-sfat-monacoDivortata de doua ori, doi copii, doi ani de detentie, milionara si apoi femeie de rand, Brigitte Sfat se simte vinovata de moartea primului sot, Tavi.

Cu un trecut mai mult decat gri pentru o femeie de 34 de ani, iubita fostului jucator de tenis Ilie Nastase incepe sa vada si partea frumoasa a vietii alaturi de cel care spera sa-i devina sot in curand. Desi duce o viata pe care si-o doreste orice femeie, Brigitte este urmarita de regretul ca nu a facut tot posibilul ca primul ei sot sa traiasca.

Amintirea acelui moment o face sa fie cu ochii in lacrimi. Considera ca presiunile pe care le facea mereu asupra lui Tavi sunt unul dintre motivele care au dus la pierderea celui pe care il numeste „iubirea vietii ei”. Se gandeste ca poate daca ar fi actionat mai repede sau daca ar fi fost langa el in acea clipa, ar fi reusit sa evite tragedia si tot ce a urmat dupa. Dar totul s-a petrecut atat de repede, incat nu intelegea ce se intampla nici macar in momentul in care medicii ii spuneau ca sotul ei a facut stop cardio-respirator. Acum insa Brigitte Sfat de bucura, impreuna cu cei doi copii, de traiul luxos si cadourile scumpe pe care Ilie Nastase i le ofera, asumandu-si faptele si consecintele unei vieti trecute agitate, care, dupa cum recunoaste si ea, spera sa nu se afle.

DISTRIBUIȚI