Acasă Mioritic Botezatu scoate carte despre persoanele cu care a facut sex

Botezatu scoate carte despre persoanele cu care a facut sex

43
0
DISTRIBUIȚI

Catalin Botezatu va scrie intr-o noua carte despre absolut toate persoanele care i-au trecut prin pat pana acum: amor nebun sau dragoste la prima vedere.

Urmand exemplul Laurei Andresan si al Ioanei Popescu, Catalin Botezatu va oferi curiosilor o carte in care va povesti cu lux de amanunte despre viata lui sexuala. Astfel, in vara veti avea ocazia sa aflati care sunt persoanele ce i-au trecut prin pat pana in prezent.

Pana atunci insa, incepand cu 28 noiembrie, veti putea citi prima parte a cartii biografice, volumul „Trei Vieti – Pedeapsa”. Aceasta parte reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata lui Catalin Botezatu, si prezinta o lume dura in care unui barbat rafinat, care traise in lux, i-a fost aproape imposibil sa se adapteze. In 1996, Catalin Botezatu a fost incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, fiind acuzat de bancruta frauduloasa.

Din ianuarie, Bote se apuca de a doua sa carte biografica, intitulata „Iubirile”, in care va povesti despre toate relatiile din viata lui. Daca totul decurge conform planului, pana in vara si aceasta lucrare va vedea lumina tiparului.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI