Acasă Mioritic Botezatu o cauta pe „Miss Bikini Romania 2011”

Botezatu o cauta pe „Miss Bikini Romania 2011”

275
1
DISTRIBUIȚI

Numaratoarea inversa pentru concursul Miss Bikini Romania 2011, de pe 28 iulie, din Le Gaga, a inceput.

miss-8In urma voturilor primite pe site-ul www.missbikiniromania.ro, au fost alese 20 de concurente din cele 100 de semifinaliste. Special pentru acestea, renumitul designer Catalin Botezatu a creat o colectie spectaculoasa si plina de stralucire, numita reprezentativ “Miami Beach”, ce va putea fi admirata in ziua marelui eveniment, pe 28 iulie.

Premii atractive, competitie stransa si peste 500 de fete inscrise in cel mai asteptat concurs de frumusete al acestei veri, organizat de Catalin Botezatu impreuna cu Bamboo Group. Miss Bikini Romania 2011, marca inregistrata Tres Jolie Models, va reprezenta pentru finaliste o rampa de lansare unica in lumea modei internationale. Cele 50 de joburi ca model in prezentarile lui Catalin Botezatu din toate locatiile Bamboo Group si mai ales din Bamboo Miami, le vor aduce succesul mult visat celor mai sexy si atragatoare reprezentante ale sexului frumos din Romania.

Joi, 28 iulie, frumusetea, eleganta si stralucirea se intalnesc in concursul “Miss Bikini Romania 2011”, gazduit de faimosul creator Catalin Botezatu in cea mai cunoscuta locatie de distractie din aceasta vara, Le Gaga.

DISTRIBUIȚI