Acasă Mioritic Body&Soul revine cu forte noi si canta “Move it baby”

Body&Soul revine cu forte noi si canta “Move it baby”

586
2
DISTRIBUIȚI

Trupa Body&Soul a facut senzatie pe piata muzicala romaneasca. Dupa ce-au scos hit dupa hit si au decis sa ia o pauza binemeritata, baietii de la Body&Soul s-au reunit si canta acum in formula cu care au plecat la drum in anul 1997: George, Bogdan, Laurentiu si Florin.

BODY&SOUL MOVE IT BABY

Cu un sound fresh, adaptat cerintelor actuale, trupa Body&Soul e pregatita sa urce vertiginos in topuri. Iar piesa “Move it baby” are toate sansele sa ajunga cat mai sus. “Lasand modestia la o parte, Body&Soul a avut tot timpul publicul alaturi, lucru pentru care le multumim si ne impulsioneaza 1000%. Ne asteptam sa ii surprindem placut cu revenirea in formula de 4 si cu noul single “Move it baby”. Piesa este compusa in totalitate de Body&Soul si lucram cu echipa Body&Soul Production”, spun membrii trupei Body&Soul. In anul 2008, trupa Body&Soul, in formula de 3, a iesit de pe piata muzicala. Apoi la initiativa lui George, trupa si-a propus sa revina la formula initiala de 4 membrii cu care a plecat la drum in anul 1997. “Avem deja un numar de piese pe care suntem nerabdatori sa le scoatem in lumina reflectoarelor. Stilul Body&Soul va fi unul cu amprenta personala, adaptat prezentului. Niciodata nu am avut un public tinta, tot timpul ne-am propus ca muzica noastra sa placa indiferent de varsta”, mai adauga George, Bogdan, Laurentiu si Florin, increzatori in aceasta revenire.

Asculta Move it Baby aici:

Body&Soul –

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Inainte de a decide sa revina in muzica, membrii trupei Body&Soul s-au ocupat de afacerile personale, iar unii dintre ei si-au intemeiat familii si au deja copii.

DISTRIBUIȚI