Acasă Mioritic Bianca va participa la show-ul lui Bote ‘Cea mai sexy vampiriţă din...

Bianca va participa la show-ul lui Bote ‘Cea mai sexy vampiriţă din lume!’

141
1
DISTRIBUIȚI

Bianca si BotezatuBianca Dragusanu va participa in aceasta toamna la show-ul „Cea mai sexy vampiriţă din lume!”, care va fi regizat de Cătălin Botezatu.

Concursul, lansat de Bamboo Group şi susţinut de compania americană The Light Group, se va desfasura atat in Romania, cat si in SUA.

Fosta iubita a designerului a primit invitatia la show chiar din partea acestuia, insa nu va fi singura femeie sexy care va participa in concurs. Vor fi selectate 30 de tinere, iar în finala de la Las Vegas vor intra doar 13. “Câştigătoarea va avea contracte de până la 100.000 de dolari şi multe joburi în SUA, unde va fi promovat concursul. Româncele sunt foarte frumoase şi sunt convins că vor avea succes la publicul american, mai ales că din show vor fi transmise imagini pe televiziuni din State”, a declarat pentru Libertatea Cătălin, cel care se va ocupa de scenografie, de costume şi de regia show-ului.

Marea finală a concursului “Cea mai sexy vampiriţă din lume” va avea loc pe 31 octombrie la Las Vegas (statul Nevada, SUA). Majoritatea filmărilor vor fi făcute în “Capitala mondială a jocurilor de noroc”, dar finalistele vor avea ocazia să călătorească, pentru a promova concursul organizat de Cătălin Botezatu, şi la New York, Los Angeles sau Atlantic City.

Printre personalităţile invitate să facă parte din juriul competiţiei se numără: celebrul multimiliardar Donald Trump, tenismenul român Ilie Năstase, actriţa Nicole Stein, playmate-ul Tyran Richard şi multe alte vedete internaţionale.