Acasă Mioritic Bianca poate să facă infarct în orice moment

Bianca poate să facă infarct în orice moment

54
1
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă pare că are lumea la picioare, Bianca Drăguşanu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Asistenta lui Capatos a fost înştiinţată de către medici că din cauza unui hematom la picior, riscă să facă infarct în orice clipă.

Totul a început în urmă cu şase ani când în urma unui accident, Bianca s-a lovit la picioare, suferind fracturi şi rupturi de ligamente la ambele membre. Tânăra a fost transportată la Sibiu unde doctorii i-au spus că trebuie să-şi amputeze piciorul drept. „Au fost clipe de groază prin care am trecut. Când mi-au adus declaraţia pe care urma să o semnez, că sunt de acord să mi se taie piciorul, am simţit că innebunesc. Am început să plang şi urlam că vreau să mor întreagă. Mama mă implora să accept aceasta solutie, dar eu nu am vrut să aud. Am ameninţat că mă arunc de la etaj dacă îmi taie piciorul. Cred că am fost suficient de convingătoare, pentru că au renunţat la idee imediat”, rememorează fotomodelul pentru revista Star.

Deşi blonda şi-a păstrat piciorul, incidentul din toamnă când şi l-a fracturat, i-a adus din nou complicaţii. În urma unui control medicii au descoperit un hematom la piciorul drept, situaţia fiind cât se poate de serioasă. Bianca a fost atenţionată de doctori că poate risca oricând un infarct, atât din cauza hematomului, cât şi a diabetului cu care tânăra a fost diagnosticată în primavara anului trecut.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI