Acasă Mioritic Bianca Drăguşanu şi-a văzut visul cu ochii! A devenit actriţă, dar se...

Bianca Drăguşanu şi-a văzut visul cu ochii! A devenit actriţă, dar se plânge că este prea greu: „Filmez de parcă aş fi în război!”

84
0
DISTRIBUIȚI

Bianca Drăguşanu şi-a îndeplinit visul de a deveni actriţă. Ea a fost distribuită în telenovela „Narcisa Sălbatică”, pentru a interpreta rolul unei femei cu probleme psihice. Cu această ocazie, asistenta lui Dan Capatos a aflat ce înseamnă să munceşti douăsprezece ore pe zi, plângându-se că este foarte obosită.

Bianca Drăguşanu a anunţat la „Un show păcătos” că a filmat pentru „Narcisa sălbatică”, motiv pentru care este foarte obosită. „Doamne, dorm pe mine! E foarte greu! Dela opt, la opt seara şi apoi mai am şi alte treburi.  Vin şi la emisiune. Sunt mai rău ca în război, aşa filmez”, a declarat asistenta lui Dan Capatos care a constatat astfel că meseria de actor este frumoasă, dar nu e deloc uşoară.

Episoadele în care fosta iubită a lui Botezatu interpretează rolul unei femei cu probleme psihice vor fi difuzate, începând cu 17 decembrie, a anunţat Capatos, în emisiunea sa.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI