Acasă Mioritic Bianca Drăguşanu se joacă de-a mama cu fetiţa lui Cristea!

Bianca Drăguşanu se joacă de-a mama cu fetiţa lui Cristea!

55
0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgostită lulea de Adrian Cristea, asistenta lui Dan Capatos l-a acceptat în viaţa ei pe fotbalist la pachet cu micuţa Rania Adriana, fiica lui şi a Denisei Nechifor.

Cu toate că „pitica“ locuieşte cu mama ei, Adrian Cristea îşi îndeplineşte cu brio obligaţiile de tătic. Cea care îl motivează în acest sens este Bianca Drăguşanu, care are grijă ca iubitul ei să fie prezent în viaţa fiicei sale Rania Adriana, în vârstă de doi ani şi trei luni. „Fetiţa lui Adrian e adorabilă şi seamănă cu el. Îl încurajez să aibă grijă de ea. Adrian e tatăl perfect: îi duce cadouri şi petrece mult timp cu ea“, a declarat, pentru ziarul „Naţional“, Bianca Drăguşanu. Foarte copilăroasă, vedeta Antenei 1 a intrat rapid în graţiile micuţei, căreia îi face toate poftele atunci când rămâne, pentru mai multe zile, în grija fotbalistului. Iar acest lucru nu poate decât să îl bucure pe Adrian, care se distrează de minune cu fetele lui: Bianca şi Rania Adriana.

Bianca Drăguşanu a făcut parte din juriul care a desemnat, vineri seară, câştigătoarea titlului Miss Hostess la Casino Phoenicia. Ea a venit la eveniment împreună cu iubitul ei, Adrian Cristea, alături de care nu s-a sfiit să comenteze calităţile fizice ale fetelor înscrise în concurs. De la început, Bianca a pus ochii pe o puştoaică, aceasta fiind desemnată la final Miss Hostess. Bruneta s-a dovedit a fi norocoasă, întrucât Bianca a fost extrem de exigentă cu fetele, cărora nu a ezitat să le dea note extrem de mici: 3, respectiv 4. „Nu sunt genul meu fetele astea“, a motivat Bianca Drăguşanu, părerea ei fiind împărtăşită şi de fotbalist. Cu această ocazie, vedeta Antenei 1 a readus în discuţie scandalul izbucnit săptămâna trecută, când iubitul ei a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri, pe messenger, Dianei Iguana. Binedispusă şi pusă pe şotii, Drăguşanu s-a amuzat teribil pe seama „rivalei“ sale. „Cum să se dea Adrian Cristea la Iguana? Iguana arată ca bunica lui Cristea“, a spus ea râzând.

www.ziarulnational.com

DISTRIBUIȚI