Acasă Mioritic Bianca Dragusanu: „Injectia cu acid hialuronic din buze a trecut”

Bianca Dragusanu: „Injectia cu acid hialuronic din buze a trecut”

40
0
DISTRIBUIȚI

Bianca Dragusanu recunoaste pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca nu are nimic impotriva operatiilor estetice si ca ar apela fara probleme la astfel de interventii ori de cate ori va simti nevoia.

Bianca Dragusanu este constienta ca frumusetea poate fi ajustata cu bisturiul si nu se teme sa recunoasca acest lucru. Bianca a fost surprinsa de o echipa a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D la un salon de infrumusetare, prilej cu care vedeta vorbeste cu nonsalanta de operatiile sale estetice.

„Eu aratam intr-un fel acum 10 ani, aveam cu 15 kilograme in plus. Am apelat la chirurgia estetica si nu ma feresc sa recunosc acest lucru. Mi-am marit sanii, mi-am scos doua alunite si mi-am injectat acid hialuronic in buze. Se spune ca aceasta injectie dureaza trei luni, astfel ca a trecut efectul”, declara Bianca Dragusanu.

Cat despre ritualurile ei de frumusete, Bianca se lauda cu un regim de viata foarte bine pus la punct.

„Am un regim de viata echilibrat din toate punctele de vedere. De la alimentatie pana la sport si la somn. Consider ca frumusetea este o definitie a bunul simt si ca daca nu te respecti pe tine ca femeie este foarte trist”. Mai mult Bianca Dragusanu recunoaste ca este dependenta de solar si de masaj, cu toate ca solarul nu este considerat prea sanatos. „Merg saptamanal la masaj si la solar. Sunt dependenta”, mai spune Bianca Dragusanu.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI