Acasă Mioritic Bianca Dragusanu era „mult prea femeie” pentru Cristea

Bianca Dragusanu era „mult prea femeie” pentru Cristea

32
0
DISTRIBUIȚI

Bianca Dragusanu i-a refuzat lui Adrian Cristea cererile in casatorie pentru ca il considera pe acesta doar un copil.

Adrian Cristea a esit extrem de sifonat dupa relatia cu Bianca Dragusanu. Pe langa faptul ca a fost parasit din simplul fapt ca Bianca nu crede in relatiile la distanta, acum sexy-asistenta vine cu declaratii conform carora fotbalistul nu ar fi fost suficient de matur pentru ea. Aceasta dezvaluie ca jucatorul Universitatii Cluj a cerut-o in mai multe randuri de sotie, insa a fost de fiecare data refuzat pentru ca este prea „copil”.

„Cristea m-a cerut in casatorie de cateva ori. Asa ca, daca voiam sa fiu femeie maritata, puteam sa fiu pana acum. Dupa relatia cu Catalin am simtit nevoia sa intru intr-o alta relatie, Adrian a fost alaturi de mine, a fost totul ok, dar eu sunt mult prea femeie pentru un copil ca el. Acum, insa, dupa ce m-am despartit de Cristea, simt nevoia sa ma bucur de statutul de femeie singura”, spune Bianca Dragusanu.

In ciuda acestor declaratii care nu-i fac deloc cinste fotbalistului, Bianca locuieste in continuare in apartamentul din cartierul Titan al Printului.

„Inca mai locuiesc la el, dar am inceput, incet-incet, sa-mi mut dintre lucruri. In toata aceasta perioada eu am platit 700 de euro pe luna chirie la un apartament din zona de nord a Bucurestiului si, in curand, ma voi muta definitiv acolo”, a mai spus Bianca.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI