Acasă Mioritic Bianca: „Cine nu ma inghite, sa ma suga!”

Bianca: „Cine nu ma inghite, sa ma suga!”

324
19
DISTRIBUIȚI

bianca-dragusanu3Enervata la culme de recentele declaratii din Libertatea ale fostului ei diriginte, Bianca Dragusanu vine cu o replica  tipica caracterului ei zvapaiat: „Cine nu ma inghite, sa ma suga!” Asistenta lui Capatos sustine ca nu a avut niciodata „dirig”, ci doar diriginta, fiind convinsa ca declaratiile din presa sunt doar atacuri nejustificate. „Nu il cunosc pe asa-zisul dirig, eu am avut doar diginta. Probabil e tot vreun frustrat, dar nu e problema, eu m-am obisnuit cu astia! Sa arunce cu pietre doar cei sfinti!” a continuat Bianca, dedicandu-le celor care o irita, versurile  unei melodii celebre, semnata BUG Mafia: „Pentru toti cei care ma irita/ Am o vorba sa va spun /Gura mica!”
Cat despre profesoara Clara Iancu care a declarat ca Bianca nu era buna la matematica, blonda lu’ Bote sustine ca aceasta are dreptate. „Nu eram buna la matematica in schimb eram buna la uman! Nu pot fi multilateral dezvoltata!” se amuza Bianca.

DISTRIBUIȚI

19 COMENTARII

  1. Nu-i convine ce apare in presa despre ea, dar se expune si-i place sa iasa pe sticla. Ar trebui sa taci Bianca si era bine de stiut de la inceput la ce te expui, cand pornesti pe un astfel de drum. Oricine e indreptatit sa nu te suporte sau sa aibe o parere proasta despre tine, deoarece la capitolul asta habar nu ai ce e ala PROFESIONALISM, chiar si in domeniul in care activezi.