Acasă Mioritic Bendeac le da jos chilotii vedetelor

Bendeac le da jos chilotii vedetelor

44
0
DISTRIBUIȚI

sanziana buruiana sexy

De cand il interpreteaza pe Naomi, cel mai cunoscut transsexual din Romania, Mihai Bendeac devine din ce in ce mai pervers, ajungand pana acolo incat sa le dea chiloti femeilor, apoi sa le filmeze cu lenjeria la vedere. Un astfel de episod a avut loc recent, actorul „profitand” de lejeritatea cu care Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu si Laurette si-au dat jos lenjeria intima.

Mihai Bendeac noua tonciua filmat o sceneta pentru emisiunea „In puii mei”, care va fi difuzata maine seara la Antena 1, tema fiind un concurs de cultura generala intitulat „Trage apa daca stii”. Si cum participantele trebuiau sa fie pe masura concursului, Laurette, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu s-au incadrat cel mai bine, astfel ca au ajuns in emisiunea lui Bendeac.
Inca de la intrarea in platou, actorul le-a facut o primire calduroasa, dandu-le cate o pereche de chiloti, apoi le-a asezat pe toallauretteeta, cu lenjeria la vedere, supunandu-le unui test de cultura generala. Iar cine credea ca stie raspunsul trebuia sa traga apa la toaleta.
Cea mai incantata de idee a fost Andreea Tonciu, care s-a dezbracat prima pentru a lua fata concurentei. Sanziana Buruiana a declarat ca nu era pregatita pentru concurs, venind fara chiloti pe ea, astfel incat a acceptat lenjeria data de actor.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI