Acasă Mioritic Batalie pe mega formatele tv: Antena 1 a achizitionat licenta pentru „Idols”

Batalie pe mega formatele tv: Antena 1 a achizitionat licenta pentru „Idols”

151
1
DISTRIBUIȚI

Romania isi va alege idolul in primavara lui 2012 in premiera la Antena 1. In plina campanie X Factor, productia cu statut de adevarat fenomen mondial, Antena 1 adauga o proaspata achizitie in portofoliul celor mai puternice formate tv din lume preluate in ultima vreme, printr-un show care a revolutionat intreaga planeta.

Idol-Judges-Idol-SignIdols este urmatorul megaspectacol pregatit de Antena 1, unul dintre putinele formate care bat recordurile de audienta de la o editie la alta si care are menirea de a transforma tinerii cu talente muzicale in vedete internationale. Show-ul este difuzat in aproximativ cincizeci de tari si este vizionat de sute de milioane de oameni. Numai in Statele Unite, 25 de milioane de telespectatori se uita, in medie, la American Idol. Totodata, conform prestigioasei reviste Forbes, American Idol este show-ul cel mai profitabil din Statele Unite. Formatul care va fi transmis de Antena 1 in primavara lui 2012 aducea anul trecut postului de televiziune Fox, apartinind grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumatate de ora.

Castigatorii editiilor Idols s-au bucurat , ulterior, de o cariera spectaculoasa: intr-un top al incasarilor artistilor lansati de acest show, cei mai multi dintre ei sunt milionari in dolari.Telespectatorii vor putea urmari in curand la Antena 1 cele mai bune showuri tv ale momentului. X Factor si Idols sunt adevarate fenomene la nivel international. Au revolutionat audientele, au cucerit efectiv publicul. Romanii se vor putea bucura de o adevarata desafasurare de forte atat la nivel logistic, cat si la nivel tehnic sau creativ. Echipele implicate sunt formate din profesionisti extraordinari atat din Romania, cat si din alte tari unde au dezvoltat astfel de proiecte. Dimenisiunea va fi impresionanta si o data cu lansarea acestor show-uri se vor vedea pe piata din Romania premiere absolute la nivel tehnic, artistic si nu numai. Nu mai este un secret deja ca cele doua formate au starnit invidii si multe clone. Insa, intotdeauna, telespectatorii au votat adevaratele performante.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU