Acasă Mioritic Bătaie între Irina și Iuliana, concurente la Next Top Model

Bătaie între Irina și Iuliana, concurente la Next Top Model

294
0
DISTRIBUIȚI

Episodul din această seară al reality show-ului Next Top Model include un moment tensionat in tabăra aspirantelor la titlul de manechin internațional.

irinaAflate în Delta Dunării, Irina și Iuliana își dau frâu liber frustrărilor acumulate în ultima vreme. Ajunşi în Delta Dunării, seara târziu, membrii echipei de producţie sunt sunaţi de Irina, aceasta ţipând ca din gură de şarpe: „Veniti repede, vă rog! Mă bat fetele!”.

Ajunși la fața locului, producătorii emisiunii constată ca Irina e ciufulită, are părul plin de ciocolată și plânge isteric. Frumoasa roșcată din Mangalia o acuză pe Iuliana ca i-a pus superglue pe periuța de dinți și că recipientul de demachiant a fost golit și umplut cu șampon. Basarabeanca Iuliana neagă tot și spune că Irina a iesit din baie și a sărit la ea. Celelalte fete par să-i dea dreptate Iulianei. În timp ce concurentele se amuză copios, Irina plânge disperată și spune: „Nu sunt nebună!”.

Nici măcar Cătălin Botezatu nu știe cum să descurce ițele. Periuța este plină de lipici, demachiantul e înlocuit cu șampon, dar nimeni nu știe exact cum s-a întâmplat. Se pare că multe fete au coalizat împotriva Irinei. Cătălin Botezatu şi fetele de la Next Top Model stau în Delta Dunării la Delta Nature Resort, singurul complex ecologic de cinci stele din zonă, cu 30 de vile private pe malul lacului Somova. Cum se va termina conflictul, vom afla joi seară, începând cu orele 20.30 într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzat de Antena 1.

DISTRIBUIȚI