Acasă Mioritic Baietelul Romanitei va participa de ziua lui la un bal mascat

Baietelul Romanitei va participa de ziua lui la un bal mascat

208
0
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Macarencu

Fiul Romanitei, Albert, are o personalitate puternica!

romanita-albertDesi are doar cinci ani, Albert Iovan este foarte hotarat in ceea ce isi doreste si, din fericire, are parte de parinti care il rasfata.

Dupa ce si-a construit o cariera de succes, Romanita a hotarat la varsta  de 42 de ani sa-si ofere cea mai mare bucurie, un copil. Dumnezeu i-a oferit un baietel, Albert, care se pare ca ii seamana foarte mult la caracter. Cum in curand va implini varsta de cinci ani, Albert stie exact ceea ce isi doreste la petrecerea aniversara. El planuieste un bal mascat la Clubul Diplomatilor, unde doar sarbatoritul are voie sa fie costumat in vampir. Nu poate lipsi nici focul de artificii, care bineinteles trebuie sa fie noaptea, asa cum a vazut el in filme.

Acesta nu ar fi singurul rasfat pe care parintii, Romanita si Adrian Iovan, i-l ofera micutului Albert. Desi au divortat cand era foarte mic, ei au incercat sa se poarte in asa fel incat sa nu simta aceasta despartire. si au hotarat sa contribuie in egala masura la cresterea copilului, creatoarea de moda preferand sa nu apeleze la o bona. Albert va fi prezent si el la lansarea noi colectii a mamei sale ce va avea loc cu ocazia implinirii a 20 de ani de cariera, luni la hotelul Hilton.

DISTRIBUIȚI