Acasă Mioritic Atentie! Iat-o pe noua Oana Zavoranu!

Atentie! Iat-o pe noua Oana Zavoranu!

233
1
DISTRIBUIȚI

Oana Zavoranu se reinventeaza! A decis sa schimbe totul in viata sa. Dupa divortul cu scandal de Pepe, Oana vrea sa intoarca pagina, si sa gaseasca acolo toate lucrurile absolut noi.

Weissman-GT
Iata viitorul autoturism al Oanei

Vinde vila de pe Dorobanti cu suma de 820.000 de euro, insa acesta nu este singurul bun pe care vrea sa-l uite. Oana a mai vandut un apartament situat in aceeasi zona rezidentiala din Bucuresti, dar si masina, in schimb si-a pastrat numerele preferentiale pe care le-a avut la Porsche. Cu o parte din banii pe care i-a primit in urma acestor doua tranzactii, Oana a dat un avans pentru masina visurilor ei, un Weissman negru care ii va fi livrat in aproximativ o luna de zile, in urma comenzii lansate, autoturism care ii va scoate din buzunar peste 100.000 de euro.

Desi acum sta cu chirie si conduce o masina inchiriata, Oana intentioneaza ca pe langa Weissman sa isi achizitioneze si un apartament de lux, tot in zona Dorobanti.

Ieri Oana a postat pe noile sale pagini de Facebook un clip in care dansa foarte sexy, pentru a demonstra caracterul oficial al conturilor sale de pe site-ul de socializare, iar la emisiunea Agentul VIP, a reintrat in personajul care danseaza cu sex-appeal.

Si cum toate acestea nu ar fi suficiente, Oana Zavoranu va fi protagonista unui nou pictorial, marca Baragan, pe care il va folosi la Hollywood, unde spera sa joace in filme de groaza.

DISTRIBUIȚI