Acasă Mioritic Mihai Morar va avea de astazi inca doua asistente la „Rai da’...

Mihai Morar va avea de astazi inca doua asistente la „Rai da’ buni”

267
0
DISTRIBUIȚI

De luni, 5 septembrie, productiile consacrate ale Antenei 2 se intorc pe micile ecrane. Vezi cine a ramas in grila si ce noutati aduc programele televiziunii!

marina si morar 2Desi mai toata vara a muncit pe rupte, Mihai Morar se pregateste, cu toate panzele sus, de un nou sezon Rai, da’ Buni, pe care abia il asteapta, alaturi de asistenta lui, Marina Dina. De luni pana joi, de la 19.30, Mihai iti prezinta cea mai buna balanta intre show adevarat si monden de calitate! Iar Marina… se pare ca nu va mai fi singura! Vin in ajutorul ei alte doua superbe asistente! Nu ratati editia din 5 septembrie, unde le veti cunoaste pe noile colege ale Marinei!

Cristi Brancu si Agentul Vip se intorc din 5 septembrie, in fiecare seara, de luni pana joi, de la 21.30, si vineri, de la 21.00. Pentru noul sezon, echipa Agentului VIP pregateste surprize de senzatie! Lenuta, noul personaj al Agentului VIP, interpretat de Marilena Chelaru, va fi prezenta la toate petrecerile importante ale Bucurestiului, unde o data pe saptamana va “aborda” invitatii evenimentelor intr-o maniera originala. Cristi Brancu, proaspat tatic al unui baietel, abia asteapta toamna la Antena2,  unde va prezenta, pe langa Agentul VIP, si déjà celebra emisiune Confidential, alaturi de sotia lui, Oana Turcu, in fiecare duminica, de la ora 21.00.

Dupa o vara in care s-a pastrat in forma maxima, datorita baietelului ei, David, “alaturi de care n-ai nici o clipa de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine si ea, in fiecare sambata, de la 19.30, cu emisiunea Conferinta de Presa. Cele mai importante personalitati ale momentului vor fi supuse, ca de obicei, unui adevarat interogatoriu pregatit “fara mila” de catre jurnalistii invitati in platou.

Oreste va fi prezent sambata de sambata la Antena2, cu subiecte controversate ale emisiunii Codul lui Oreste.

Simona Balanescu cu Traieste Sanatos, cel mai de incredere show medical din Romania, va asteapta dupa amiezile, de luni pana vineri, de la ora 15.30, cu multe alte subiecte dezbatute cu cei mai buni medici specialisti.

Pentru cele mai reusite dupa amiezi, la Antena2 puteti urmari episoade ale seriei Familia Bundy si Air America, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.00, respectiv 18.30, Al Bundy (Ed O’Neill)  promite sa va binedispuna, iar Lorenzo Lamas nu mai are nevoie de nici o prezentare!

Fredi Camacho si Ana Maria Petre abia asteapta duminicile, sa Petrecem K lumea impreuna cu ei la Antena2! Distractia pe vremea mea si Dincolo de aparente raman repere ale Antenei2 si promit sa va aduca numai invitati unul si unul!  Nu in ultimul rand, It’s show time cu Oana Mares asigura numai subiecte de senzatie!

Si daca la toate ingredientele de mai sus adaugam si un décor nou nout, care garanteaza mult glamour si spectacol, atunci Antena2 e cea mai potrivita alegere pentru orice telecomanda!

DISTRIBUIȚI