Acasă Mioritic Andreea Raicu: „Fara sanatate numai puteti sa va bucurati de nimic!”

Andreea Raicu: „Fara sanatate numai puteti sa va bucurati de nimic!”

262
2
DISTRIBUIȚI

Andreea Raicu recomanda vizita la doctor atunci cand organismul da primele semnale negative.

Daca pana acum, ne obisnuisem ca Andreea sa transmita pe blogul personal din experienta sa in moda, dar si sfaturi referitoare la dieta vegetariana, problema medicala cu care se confrunta a facut-o sa-si indemne fanii sa faca din vizita la medic o prioritate, si sa lase pe planul al doilea cariera.

andreea-raicu„Asa cum organismul mi-a aratat ca nu imi face bine consumul de carne la fel mi-a dat si alte semnale puternice pe care nu le-am luat in seama. El te anunta ca ceva e in neregula pana in momentul in care cedeaza. Tu esti prea ocupat cu planurile tale pe care trebuie sa le duci la indeplinire, intalnirile de la care nu poti lipsi, deadline-urile care te asteapta, filmari care nu supoarta amanare, sarcini peste sarcini si target-urile pe care ti le-ai stabilit si nu poti sa faci pauza pana nu le atingi. Pur si simplu nu iti poti imagina sa te opresti.

Ei bine, vine momentul in care esti fortat intr-un mod brutal sa o faci! O situatie care te scoate din ritmul vietii tale, care te pune in hold fara niciun drept la apel. Organismal a pus STOP! NU mai faci nimic. Te conformezi medicatie si tratamentelor pe care trebuie sa le faci si astepti cu multa rabdare si ambitie sa treaca macar criza sa poti functiona normal. La mine a spus STOP!!

Lasati planuri si tintele inalte! Fara sanatate nu mai ajungeti la ele.
Fara sanatate numai puteti sa va bucurati de nimic!”

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII