Acasă Mioritic Andreea Perju: „Sunt ca un ardei roşu: plină de viaţă şi destul...

Andreea Perju: „Sunt ca un ardei roşu: plină de viaţă şi destul de înţepătoare”

36
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Perju beneficiază de atenţii culinare din partea soţului ei, aproape în fiecare zi, iar atunci când vrea să-şi impresioneze „junătatea”, actriţa din emisiunea „În puii mei”, de la Antena 1 îi pregătete acestuia spaghete cu sos alb şi carne de pui.

„Nu-mi aduc aminte când am gătit prima oară, dar îmi aduc aminte că, pe la 13 ani, m-am apucat cu o prietenă să ne facem singure clătite şi, când să întoarcem clătita, am aruncat-o cu atâta putere că s-a lipit de tavan. În bucătărie, petrec foarte puţin timp, mai ales dacă e vorba să gătesc pentru mine şi soţul meu. Am noroc cu el: e pasionat de gastronomie şi îmi mai face surprize culinare. Eu îi gătesc fetiţei mele, pentru că trebuie”, a declarat  Andreea, pentru Pro TV Magazin.

Întrebată ce condiment se aseamănă cu trăsăturile ei de caracter, actriţa a spus că ardeiul iute o reprezintă cel mai bine.

„M-aş compara cu ardeiul iute, pentru că sunt o fire agitată, plină de viaţă şi, uneori, destul de înţepătoare”, a mărturisit amuzată colega lui Bendeac.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI