Acasă Mioritic Andreea Perju, operata la spitalul Elias! Iata de ce s-a internat!

Andreea Perju, operata la spitalul Elias! Iata de ce s-a internat!

89
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Perju, actrita din show-ul lui Mihai Bendeac, “In puii mei”, de la Antena 1, si-a corectat ieri chirurgical deviatia de sept de care suferea. Actrita a recurs la aceasta procedura pentru ca vocea ei sa fie cat mai clara in cadrul scenetelor televizate.

Andreea Perju, actrita care s-a remarcat in serialul “Fetele Marinarului” (Antena 1) si care acum face parte din distributia show-ului “In puii mei”, al lui Mihai Bendeac, de la Antena  1, s-a internat ieri in spital pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale la nas.

Motivul principal a fost imbunatatirea calitatii vocii sale, pentru ca pana acum nazaliza in timpul scenetelor. Mai exact, cuvintele rostite capatand un sunet nazal.

Din acest motiv, Andreea s-a programat la spitalul Elias unde a fost operata ieri de dr. Mitran. Cel mai mult i-a fost teama de anestezia totala la care a fost supusa. Insa totul a decurs cum trebuie si, spre bucuria ei, nu s-a invinetit deloc la ochi, asa cum credea ca avea sa se intample.

“Am facut aceasta operatie in primul rand pentru sanatatea mea iar apoi pentru ca nazalizam din ce in ce mai tare si se auzea destul de urat pe camera. Nu a fost o operatie usoara dar am avut parte de o echipa de medici competenti  care m-au ajutat sa trec mai usor peste dureri. Ma simt bine iar ce a fost mai greu a trecut”, a declarat Andreea.

Actrita va sta internata pana in aceasta seara, pansamentele au fost deja scoase iar timp de 10 zile sa se prezinte la control pentru a remarca rezultatele si a curata caile respiratorii.

www.agentiadepresamondena.ro

DISTRIBUIȚI