Acasă Mioritic Andreea Perju a intrat la Facultatea de Arte cu nota 9

Andreea Perju a intrat la Facultatea de Arte cu nota 9

179
0
DISTRIBUIȚI

andreea perjuAndreea Perju, frumoasa actriţă cunoscută publicului prin rolul Verei din “Fetele Marinarului” şi apoi ca şi actrită, alături de Mihai Bendeac, în serialul “În puii mei” de la Antena 1, este acum studentă cu acte în regulă.

Andreea s-a pregătit intens toată vara alături de Magda Catone şi Ozana Barabancea şi a susţinut săptămâna trecută examenele pentru admiterea la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Hyperion. Pregătirea şi experienţa acumulată în timpul filmărilor pentru cunoscutele producţii de televiziune şi-au spus cuvântul. Andreea a fost admisă cu o medie de 9 iar din această toamnă va începe cursurile facultăţii, dornică să se perfecţioneze în arta teatrului şi a filmului.

Andreea le mulţumeste tuturor actorilor celebri alături de care a avut şansa să lucreze în ultimii doi ani. „Am intrat în fascinanta lume a actoriei datorită unei şanse… Serialul „Fetele marinarului” mi-a oferit şase luni perfecte, unde, zi de zi, am fost încojurată de actori extraordinari precum Cecilia Bârbora, Magda Catone, Şerban Ionescu, Şerban Celea, Ion Haiduc şi multi altii. Atât celor din faţa camerelor, cât şi celor din spatele lor, vreau să le mulţumesc. M-am îndrăgostit iremediabil de această meserie. A urmat naşterea Marei, cel mai important „proiect” al meu, care m-a făcut să-mi mai amân indeplinirea visului de a da la teatru. Din toamna anului trecut fac parte din cea mai frumoasă şi talentă echipă a unui show de divertisment iar din această toamnă sunt studentă la Universitatea Hyperion-Facultatea de Arte. Azi (n.r. luni, 22 august) am aflat că am intrat cu media 9, după o săptămână de emoţii, în care am trecut prin mai multe probe. Mulţumesc echipei „În puii mei” pentru încredere, Magdăi Catone care, în ultimele luni m-a pregptit cu rpbdare şi dăruire, Ozanei Barabancea pentru orele de canto şi încrederea pe care am dobândit-o datorită firii ei pozitive, familiei şi prietenilor pentru că mi-au fost aproape, m-au înţeles şi m-au susţinut în urmarea acestui vis”, declară Andreea Perju.

DISTRIBUIȚI