Acasă Mioritic Andreea Patrascu, stresata inainte de nunta

Andreea Patrascu, stresata inainte de nunta

188
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Patrascu a intrat cu pregatirile pentru nunta cu Cabral pe ultima suta de metri.

Andreea PatrascuNu este prima data cand frumoasa actrita recunoaste ca este foarte stresata. Cu numai cateva saptamani inainte Andreea marturisea ca organizarea unei nunti nu este un lucru usor, ea si Cabral fiind pusi mai tot timpul in situatia sa ia decizii privind importantul eveniment din viata lor. Vedeta Acasa tv si-ar dori acum niste clone care sa o ajute sa fie prezenta la toate evenimentele la care este solicitata.

„De cand cu nunta si cu renovarile de acasa, nici eu si nici Cabral nu mai stim cum se ne impartim timpul in asa fel incat sa reusim sa facem tot ce ne-am propus. Cateva clone ne-ar prinde bine saptamanile astea…”, marturiseste Andreea Patrascu pe blogul personal.

Andreea isi tine la curent prietenele in legatura cu stadiul pregatirilor pentru nunta: „Si pentru ca noua femeilor ne plac atat de mult iesirile cu fetele, mi-am inghesuit in programul de weekend si o limonada cu miere alaturi de gasca vesela. Saracele, sunt la curent cu toate etapele organizarii nuntii noastre si se ingrozesc de cate treaba vor avea si ele de facut”, mai spune actrita.

DISTRIBUIȚI